Αρχική Σελίδα

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

Εταιρικό Προφίλ

 

Θερμαμένο πάτωμα thermostat.com

  Αρχίσαμε την ηλεκτρική θέρμανση -πατωμάτων σε Jiangsu, Κίνα σχεδόν οκτώ πριν από χρόνια το 2011 και έχουμε αυξηθεί σταθερά από τότε. Το 2015 αρχίσαμε τις ειδικά-σχεδιασμένες γραμμές μας προϊόντων θέρμανσης -πατωμάτων και δύο έτη αργότερα μόλις ήμαστε βέβαιοι είχαμε μια κερδίζοντας γραμμή παραγωγής αρχίσαμε τους σε απευθείας σύνδεση στους πελάτες όπως σας όλοι σε ολόκληρη τη βόρεια Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του περασμένου χρόνου οι πωλήσεις μας είχαν αυξηθεί τόσο μεγάλο μέρος ότι κινήσαμε τη διανομή και την εκπλήρωση από Lishui Distrct, Jiangsu σε Jiangning Distrct, Jiangsu όπου έχουμε τώρα περισσότερο διάστημα και προσφέρουμε το γρηγορότερο φορτίο σε πολλά μέρη της χώρας ευκολότερα και με χαμηλότερο κόστος από πριν.

  Σας προσκαλώ για να ελέγξω έξω την ανταγωνιστική τιμολόγησή μας και για να μας στείλω ένα αίτημα ή να με καλέσω προσωπικά εάν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να πάρετε αρχισμένους.

 

Λύσεις ελέγχου με το χαμηλότερο κόστος
Προϊόν που προσαρμόζεται
Φιλική και τίμια υπηρεσία
Συνεχής βελτίωση

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

   Ιδρυμένη το 2011, η έδρα μας βρίσκεται στο Ναντζίνγκ, απασχολώντας κυρίως τη διεθνή αγορά. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία και άλλες ασιατικές χώρες. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και πωλούμε τη θέρμανση, ο εξαερισμός και οι έλεγχοι κλιματισμού και επεκτείνονται έπειτα στις σχετικές περιοχές.

 

   Το 2015, σύμφωνα με την τάση του εξοπλισμού ελέγχου θερμοκρασίας στην αγορά, αναπτυχθήκαμε συνεχώς και καινοτομήσαμε μακράς διαρκείας υψηλής ποιότητας θερμοστάτης θέρμανσης, και καθιερώσαμε ένα νέο εργαστήριο για την παραγωγή του εξοπλισμού ελέγχου θερμοκρασίας. Η πρώτη συσκευή ελέγχου θερμοκρασίας παραδόθηκε στον πρώτο πελάτη μας στην Ευρώπη το 2015. Τώρα έχουμε καθιερώσει μια πλήρη γραμμή παραγωγής του εξοπλισμού ελέγχου θερμοκρασίας και του σχετικού ενισχυτικού εξοπλισμού. Από το 2015, πηγαίνετε σήμερα, είμαστε προσπάθειες στην καινοτομία, ακριβώς χάριν των πελατών για να έχουμε μια καλύτερη εμπειρία χρηστών, προσπάθειες να δημιουργήσει ένα άνετο εσωτερικό περιβάλλον για τον πελάτη και να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας των κτηρίων.

 

    Το 2016, Saiko προσκάλεσε τη διάσημη πανεπιστημιακή εργαστηριακή δοκιμή του Ναντζίνγκ των προϊόντων μας, για να καλύψει τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής πιστοποίησης CE αγοράς ευρέως, είναι τα περισσότερα από τα προϊόντα περασμένη στην έτη πιστοποίηση CE 1-2 και την πιστοποίηση ROHS.

 

   Από το 2016, Saiko που αρχίζει από την κινεζική αγορά για να επεκτείνουμε την υπερπόντια αγορά, να βελτιώσει τα πρότυπα υπηρεσιών, τιμές προϊόντων λογικότερες, ενδιαφερόμαστε για την έρευνα προϊόντων και την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας, να βοηθήσουμε περισσότερους πελάτες να βελτιώσουν την άνεση της ζωής και τον τρόπο της ζωής.

 

   Από το 2017 τώρα, παρουσιάζουμε προϊόντα μας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμμετέχουμε στις εκθέσεις βιομηχανίας για πολλές φορές και εισάγουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στους φίλους από σε όλο τον κόσμο. Και περιμένετε την πλειοψηφία των πελατών να αναγνωρίσετε.

 

Ψύξη 2018 της Κίνας

  • 9 Απριλίου - 11 Απριλίου 2018
  • Πεκίνο Κίνα

Η ψύξη το 2018 της Κίνας είναι η δημοφιλέστεροι θέρμανση και ο κλιματισμός στην περιοχή της ανατολικής Ασίας.

 

ISH Κίνα

  • 22 Μαΐου - 24 Μαΐου 2018
  • Πεκίνο Κίνα

Οι εκθέσεις ISH παγκοσμίως έχουν γίνει η μεγαλύτερη έκθεση της θέρμανσης, σύστημα εγχώριας άνεσης. Χαιρετίζουμε την επίσκεψή σας στο θάλαμό μας στο περίπτερο του Πεκίνου.

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

    

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Nanjing Saiko Controls Co.Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : SAIKO

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~40

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Θερμοστάτης οθόνης αφής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Θερμοστάτης οθόνης αφής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Θερμοστάτης οθόνης αφής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Θερμοστάτης οθόνης αφής για τις πωλήσεις