Αρχική Σελίδα

Nanjing Saiko Controls Co.Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Θερμοστάτης οθόνης αφής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Θερμοστάτης οθόνης αφής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι πολύ ευτυχής στη συνεργασία με την επιχείρησή σας, έχουμε λάβει την αποστολή μας με τη καλή συνθήκη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες προϊόντων σας.

—— Bruce

Οι λεπτομέρειες του προϊόντος σας κάνουν πολύ καλά, είναι σπάνιο να δει ένα τέτοιο αυστηρό προϊόν, πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερη συνεργασία στο μέλλον.

—— Markus

Η συνεργασία για πολλά χρόνια, η ποιότητα ήταν καλή, πολύ αντάξιος της εμπιστοσύνης.

—— Paul

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Εργοστάσιο Saiko

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

   

   

  Η ομάδα μας

   

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  SAIKO παρέχει την υπηρεσία cOem, προσαρμόζει τα ταυτόχρονα προϊόντα μας σύμφωνα με την απαίτηση των διανομέων, συμπεριλαμβανομένης της προδιαγραφής, της έξω-περίπτωσης, του λογότυπου των πελατών και των επιλογών λογισμικού, βασισμένων στα τρέχοντα προϊόντα μας με τα υπάρχοντα πρότυπα. Δεχόμαστε επίσης τη διαταγή από τους πελάτες που παρέχουν το σχέδιό τους και παρέχουν τα πλήρη συγκεντρωμένα συστατικά στους πελάτες, να τους βοηθήσουμε να συγκεντρώσουν εκ νέου στις τοπικές περιοχές τους.

   

  SAIKO παρέχει την υπηρεσία ODM, κατά συνέπεια σχεδιάζουμε το προϊόν εκ του μηδενός, βασισμένο στην έννοια που παρέχεται από τους πελάτες, που τα διαφορετικά σχέδια σύμφωνα με τον προϋπολογισμό των πελατών. Τα πνευματικά δικαιώματα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ακόμα οι πελάτες, και τα προϊόντα εφαρμόζονται από SAIKO (ή τα εργαστήριά τους στις χώρες τους). Είμαστε επίσης ευτυχείς να παρέχουμε την κατασκευαστική υπηρεσία, που ωφελείται από κινεζικούς ώριμους προς τα πάνω/τις διοικητικές μέριμνες και τη νοημοσύνη.

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

 • Ε & Α

  Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης του κοβαλτίου ΕΛΈΓΧΩΝ SAIKO, του αγαθού .LTD στο λογισμικό και του σχεδίου υλικού, είναι κύρια της εμπειρίας στο σχέδιο αρχιτεκτονικής εξοπλισμού θέρμανσης και εξαερισμού και την εφαρμογή, περιπτωσιολογική ανάλυση OEM/ODM και πραγματοποιεί τη λύση στους πελάτες.

  • Ομάδα υλικού RD
  • Ομάδα λογισμικού RD
  • QC ομάδα
  • Ομάδα συνελεύσεων

  Nanjing Saiko Controls Co.Ltd 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Saiko Controls Co.Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James Zhang

Τηλ.:: 86-25-52128536

Φαξ: 86-25-56216123

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)